TÜRKİYE ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİĞİNDEN ÖDÜLLE DÖNDÜK

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Sivas Belediyesi öncülüğünde Sivas Valiliği, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından kutlama programı ve ödül töreni düzenlenmiştir.

Cumhuriyet Üniversitesi Hasbahçe'de düzenlenen ve Sivas Valisi Yılmaz ŞİMŞEK, Belediye Başkanı Hilmi BİLGİN ve il protokolünün katıldığı etkinlikte Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Sivas Belediyesi'nin düzenlediği atık pil kampanyasında topladığı 660 kg pille elde ettiği İl ikinciliği ile iki adet robot seti kazanmıştır. Okul Müdürümüz Ahmet Turan ACIDERELİ ve Öğrencilerimiz ödüllerini Sivas Belediye Başkanı Hilmi BİLGİN'in elinden almıştır.

Atık pil kampanyasında yıl boyunca verdiği çabalardan dolayı öğrencilerimize ve İdaremize, etkinliğin düzenlenmesinde bulunduğu katkılardan dolayı Valiliğimize, Belediyemize ve diğer kurumlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

07.06.2023 85

07-06-202307-06-202307-06-2023