ŞEYH ŞAMİL İLKOKULU 10 KASIM ETKİNLİĞİ

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Okulumuzda Atatürk’ü anma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz bahçesinde 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, ardından Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda devam etmiştir. 4-B Sınıfından Esmanur ŞEKER ve Zeynep İkra DEMİR’in sunduğu program sırasıyla:

4-E Sınıfı öğrencilerinin “Atam Atam Mustafa Kemal Paşam” adlı müzikli gösterisi,

4-C Sınıfından Necmettin Yusuf YILDIRIM’ın okuduğu  “Mustafa Kemaller Tükenmez” başlıklı şiir,

4-D Sınıfının “10 Kasım Rap Şarkı Gösterisi”,

4-B Sınıfından Amine Zümra YILDIRIM’ın okuduğu  “Bir Tutkudur Mustafa Kemal” isimli şiir,

4-F Sınıfının Atatürk’ün sevdiği türkülerden “Yemen Türküsü”nü okuması,

4-E Sınıfından Yasin KIR’ın okuduğu “Mustafa Kemal’i Düşünüyorum” başlıklı şiir,

4-C Sınıfının “Karanlıktan Aydınlığa” isimli oratoryo gösterisi,

4-B Sınıfının “Nasıl Söylerim Öldüğünü” isimli müzikli gösterisi ile devam etmiştir.

Bu güzel etkinlikteki emek ve katkılarından dolayı başta programı hazırlayan Sınıf Öğretmenimiz Tarık TORUN başta olmak üzere 4. Sınıf öğretmenlerimizi ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygıyla anıyoruz.

10.11.2023 229

10-11-202310-11-202310-11-202310-11-202310-11-2023